September 25, 2021

Srce Info

Prokuplje

TROJICA OSKAROVACA NA VELIKOM PLATNU CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPA

Uzbudljivi triler ,,Male stvari“ dolazi na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa u četvrtak, 28. januara. Ulaznice su prodaji na blagajni bioskopa i mobilnoj aplikaciji Cineplexx RS.

Trojica oskarovaca, Denzel Vošington, Džered Leto i Rami Malek, zajedno na velikom platnu, donose nam uzbudljiv i napet psihološki triler ,,Male stvari“.

Zamenik šerifa okruga Kern, Džoe Dekon koga tumači Denzel Vošington poslat je u Los Anđeles zbog nečega što je trebalo da bude brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umesto toga, upliće se u potragu za ubicom koji teroriše grad. Vodeći potragu, načelnik policijskog odseka u L.A-u, Džim Bakster, impresioniran je Dekonovim instinktima policajaca, pa ga angažuje kao pomoć u istrazi.

Ali, dok prate ubicu, Bakster otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle da ugroze mnogo više od njegovog slučaja.

Trejler filma: https://youtu.be/pb5MBZ20LpU

Denzel Vošington je za sličan žanr već osvojio Oskara za najbolju ulogu (,,Dan obuke“), dok su Džared Leto i Rami Malek svoje Oskare zaradili u biografskim ostvarenjima („Poslovni klub Dalas“ i „Boemska rapsodija“).

Ulaznice za film ,,Male stvari“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i na mobilnoj aplikaciji Cineplexx RS.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube