Почело пролећно крпљење ударних рупа на сеоском подручју

У оквиру редовног уређења путне инфраструктуре, почели су радови на крпљењу ударних рупа на сеоском подручју.

Ових дана у току је санација рупа на путном правцу од Фабрике „Хисар“ до села Баботинац, а у наредном периоду поправка путева биће настављена у свим подјастребачким селима.

-Град Прокупље издвојио је средства за уређење путне инфраструктуре у циљу обезбеђивања још бољих услова за живот свих грађана. У току је пролећно крпљење ударних рупа на сеоском подручју, с обзиром на то да предстоји период пољопривредних радова, појачана фреквенција саобраћаја, како возила и пешака, тако и пољопривредне механизације. Циљ локалне самоуправе је да свим грађанима обезбеди нормалне услове за  рад и живот, како у граду, тако и на сеоском подручју, казао је члан Градског већа за инфраструктуру, Владица Младеновић.

Како истиче, акција ће бити проширена на свим путним правцима где постоје ударне рупе, а након подјастребачких села и путеви на осталим сеоским подручјима биће  поправљени и уређени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

СТАЊЕ БЕЗБЕДНОСТИ НА ПОДРУЧЈУ ПУ ПРОКУПЉЕ ЗА МАРТ 2024. ГОДИНЕ

Sun Apr 14 , 2024
Припадници Министарства унутрашњих послова Полицијске управе у Прокупљу, у месецу марту 2024. године, одржали су повољно стање безбедности на територији коју покрива Полицијска управа у Прокупљу и остварили добре резултате рада. Укупан криминал, као и кривична дела општег криминала, бележе смањење у односу на март месец прошле године. У овом […]

You May Like