SPECIJALNE PROJEKCIJE NOVOG DOMAĆEG FILMA ,,JORGOVANI“

Specijalne projekcije novog domaćeg ostvarenja ,,Jorgovani“ zakazane jesu za petak, 1. mart u Cineplexx Niš bioskopu. Zbog velikog interesovanja i rasprodatih projkekcija od 20 i 20.15 časova otvorena je još jedna projekcija od 20.25 časova. Goste bioskopa pozdraviće deo autorske i glumačke ekipe nakon projekcija. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Katarina i Igor su glumci koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se okupiti cela ekipa. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i TV industrije u Srbiji danas. Postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Glavne uloge pripale su jednom od popularnijih filmskih ljubavnih parova, Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. U ostalim ulogama našli su se Gordan Kičić, Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Jana Bjelica, Nebojša Dugalić, Pavle Čemerikić, Nenad Okanović, Vahid Džanković, Petar Vasiljević I drugi.

Trejler filma ,,Jorgovani“ – https://youtu.be/8JusoailD6E 

Goste Cineplexx Niš bioskopa pozdraviće deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcija od 20, 20.15 i 20.25 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ОБАВЕШТЕЊЕ

Fri Mar 15 , 2024
Обавештавамо грађане да ће се у уторак, 19. марта, од 10 до 14 сати, у Житорађи, као и среду, 20. марта, у исто време, у Прокупљу проверавати систем за јавно узбуњивање и том приликом ће бити активиране сирене. Такође, у четвртак 21. марта, од 10 до 14 сати, у Блацу, […]

You May Like