26. Radio-dani RAB SRBIJA

Bogata agenda 26. Radio-dana donosi dva panela,četiri predavanja i dve prezentacije, a skup će svečano otvoriti dr Katarina Tomašević, pomoćnica ministra informisanja i telekomunikacija i Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija.

26. Radio-dani RAB SRBIJA biće održani od 29. do 31. oktobra, u Hotelu ,,Mona“ na Zlatiboru, kada će se na jednom mestu okupiti vlasnici, direktori, urednici, voditelji i dizajneri zvuka sa radio stanica članica RAB-a ali i kolege iz radio-stanica iz Hrvatske i Makedonije, kao i gosti iz drugih radijskih i novinarskih udruženja i televizija.  

Bogata agenda 26. Radio-dana donosi dva panela, četiri predavanja i dve prezentacije, a skup će svečano otvoriti dr Katarina Tomašević, pomoćnica ministra informisanja i telekomunikacija i Maja Rakovic, predsednica RAB Srbija.

Prvi panel biće posvećen novim medijskim zakonima koji su ove nedelje usvojeni, a govornici će biti dr Katarina Tomašević (pomoćnica ministra zadužena za elektronske komunikacije i poštanski saobraćaj u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija), Maja Rakovic (predsednica RAB SRBIJA) i advokati i medijski stručnjaci Stevan Pajović i Đorđe Kujović.

Drugi panel ima aktuelnu temu ,,Podkast – nova revolucija radija“, a panelisti će biti: Darko Buković (osnivač/glavni urednik podkasta Poslovni FM iz Hrvatske), Maša Golubić (programska direktorka Radija bravo! iz Hrvatske), Robert Čoban (vlasnik i direktor Color Press Group iz Srbije ) i Nikola Kovačević (general manager beogradskog NAXI radija).

Bojan Milosavljević, projektni menadžer Deska Kreativna Evropa održaće prezentaciju programa Kreativna Evropa – međusektorska saradnja.

Predavanje ,,DAB u službi radija“ održaće Ivan Jurković, programski direktor Extra FM radija iz Hrvatske.

Maša Golubić sa bravo! radija održaće predavanje ,,Dečiji radio“, a Tomislav Jakobović, konsultant, Brand Media Consulting – Content je sve.

Goranka Jednak Maksimović, ambasodorka Radiodays Europe imaće predavanje ,,AI u našem radiju: dobro društvo ili nepoželjan gost“.

Poslednjeg dana, Zoran Dovečer, direktor firme Smart City održaće prezentaciju softvera za primenu u radiju i televiziji.

Radio-dani će tradicionalno biti zatvoreni sednicom Skupštine članica RAB SRBIJA.

Radio ne može bez muzike, pa će tako prvo veče posetioce Radio-dana zabavljati pevači Boris Režak i Adi Šoše, drugo veče će nastupati Saša Lozar, Marko Vukes i Milan Bujaković. Obe večeri će svirati Shazam Band.   

  • Related Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Вече лепе музике

    Вече лепе музике

    35. ВИДОВДАНСКИ СУСРЕТИ ПЕНЗИОНЕРА ТОПЛИЧКОГ ОКРУГА

    35. ВИДОВДАНСКИ СУСРЕТИ ПЕНЗИОНЕРА ТОПЛИЧКОГ ОКРУГА

    Letovanje 2024.

    Letovanje 2024.

    SPORTSKA INFORMACIJA

    SPORTSKA INFORMACIJA

    Бесплатна правна помоћ у Прокупљу

    Бесплатна правна помоћ у Прокупљу

    Град Прокупље добио бесповратна средства за куповину минибуса

    Град Прокупље добио бесповратна средства за куповину минибуса