SPORTSKA INFORMACIJA

Proteklog vikenda 11. i 12.novembra 2023.godine u Beogradu je održan Otvoreni kup Srbije u karateu i memorijal Slobodan Vučinić.

Prvog dana takmičenja seniori su radili kvalifikacione borbe za vredne novčane nagrade. Nagradni fond je iznosio 10.000 eura.

Pored takmičara iz Srbije tu su bili i takmičari iz Moldavije,Azerbejdžana,Rumunije,Italije i Bugarske.

Na ovom međunarodnom spektaklu sudilo je samo 6 sudija po pozivu iz Srbije,a među njima i internacionalni sudija iz karate kluba Topličanin Dražan Cvjetković.

Drugog dana takmičenja radile su se finalne borbe seniora i Otvoreni kup Srbije u svim kategorijama.

Karatisti Topličanina: Ristić Lena,Petković Sena,Videnović Vojin i Mihajlović Lara,sa trenerom Aleksandrom Petkovićem nastupili su u katama.

Mihajlović Lara osvojila je bronzanu medalju u katama pojedinačno i kata tim u sastavu: Ristić Lena,Petković Sena,Videnović Vojin takođe bronzanu medalju.

Nastavljamo dalje takmičarsku sezonu.

TRENIRAJTE SA NAJBOLjIMA – DOĐITE U SALU TATKOVE ŠKOLE – INFORMIŠITE SE NA FEJSBUK STRANICI KLUBA ILI NA TELEFON 063/469-186 KOD GLAVNOG TRENERA KLUBA DRAŽANA CVJETKOVIĆA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ansambl srce i čaša vode sa izvora hotel Šumarice

Fri Nov 24 , 2023
Ansambl Srce se može pohvaliti sa još jednim uspešnim učešćem i takmičenjem na festivalu ,,Čaša vode sa izvora” – hotel Šumarice u organizaciji Slobodana Betulića Betule Učesnici i članovi Ansambla Srce su Saša Milosavljević Teodora, Marinković i Marija Prolović

You May Like