Cineplexx Niš: Ova bioskopska sedmica je za smeh i zabavu!

Ova bioskopska sedmica je za smeh i zabavu!

Na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa vas čekaju novi naslovi: „Kuce u operi“, „Lesi: Nova avantura“, „Scenario iz snova“, i „Te dua, majke mi“.

„Kuce u operi“ je komična avantura smeštena u Metropoliten operi s početkom 20. veka.

Ulična kuca Samson pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#animirani

„Lesi: Nova avantura“ – dobro poznate njuške stiže u bioskop!

Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleom i Henrijem.

Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#avantura #porodični

„Scenario iz snova“:

Život nezadovoljnog, porodičnog čoveka Pola Metjuza okreće se naglavačke u trenutku kada milioni nepoznatih ljudi počnu iznenada da ga viđaju u svojim snovima. Njegovo noćno pojavljivanje prerasta u košmare i Pol je prinuđen da se suoči sa novostečenom slavom.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#komedija #triler

„Te dua, majke mi“:

Posle duge noći pijenja i drogiranja Kokan i njegovi prijatelji, Djus i Saks završavaju u Albaniji. Sledećeg jutra ne mogu da se prisete prethodne noći i shvataju da su kupili devojku negde na putu. Ispostavilo se da je Kokan kupio za brak.

Nemajući pojma šta se još dogodilo prethodne noći, vraćaju se u Albaniju da vrate devojčicu njenom ocu. Pošto Djus gubi auto u igri pokera, oni pozajmljuju auto od porodičnog sveštenika. Dok banda pokušava da prokrijumčari albansku devojku preko granice, oni ne znaju da je vozilo zapravo prepuno kokaina.

Početak prikazivanja filma: 25.01.2024

#komedija

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Related Posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You Missed

    Вече лепе музике

    Вече лепе музике

    35. ВИДОВДАНСКИ СУСРЕТИ ПЕНЗИОНЕРА ТОПЛИЧКОГ ОКРУГА

    35. ВИДОВДАНСКИ СУСРЕТИ ПЕНЗИОНЕРА ТОПЛИЧКОГ ОКРУГА

    Letovanje 2024.

    Letovanje 2024.

    SPORTSKA INFORMACIJA

    SPORTSKA INFORMACIJA

    Бесплатна правна помоћ у Прокупљу

    Бесплатна правна помоћ у Прокупљу

    Град Прокупље добио бесповратна средства за куповину минибуса

    Град Прокупље добио бесповратна средства за куповину минибуса