Udruženje RAB SRBIJA proslavilo petnaest godina postojanja

Udruženje radio-stanica RAB SRBIJA velikom proslavom u IN Hotelu u Beogradu obeležilo je u sredu, 31. januara svoj petnaesti rođendan.

To je bila prilika da se okupe brojne članice RAB SRBIJA – vlasnici, voditelji i urednici sa radio-stanica iz cele zemlje i zajedno proslave svoje uspehe, ali i jubilej najvećeg radijskog udruženja.

Reprezentativno medijsko udruženje i samoregulatorno telo RAB SRBIJA danas okuplja čak 169 radio-stanica iz naše zemlje, organizuje dva puta godišnje Radio-dane na kojima učestvuju najeminentniji predavači iz zemlje i sveta, svake godine dodeljuje nagradu VRABAC za najbolje radijske reklame i džinglove, kao i godišnje priznanje “Radijski prijatelj godine”. Članovi RAB SRBIJA učestvovali su u izradi medijskih zakona i propisa, članovi su državnih radnih tela.   

Predsednica RAB SRBIJA Maja Rakovic nije skrivala ponos i sreću što se od osnivanja nalazi na čelu ovog medijskog udruženja koje, prema rečima samih članica, svi doživljavaju kao porodicu.

– To jedinstvo, prijateljstvo ali i posvećenost poslu veliki je deo naše snage i uspeha. S ponosom danas gledam na sve uspehe i pobede tokom ovih 15 godina postojanja. U RAB SRBIJA je danas čak 169 radio-stanica koje konstantno rade na kvalitetu svojih  programa.  Mi smo jedna porodica i jedni druge ćemo uvek podržavati – izjavila je Maja Rakovic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Naša sugradjanka Dragana Radojević u filmu ,,INDIGO KRISTAL". Premijera 3. februara od 22h na RTS 1

Sun Feb 4 , 2024

You May Like